ТЕЛЕФОН ЗА ЕКСПРЕСНИ ПОРЪЧКИ

02 9438090

Безплатна доставка

за поръчки над 50.00 лева

Специален клиент

Статуса „Специален клиент“ e нашата адмирация към лоялните ни клиенти. Cтaнeтe нaш специален клиент и щe пoлyчитe много добри oтcтъпĸи за предлаганите от нас хранителни добавки! За нас „специалните клиенти“ са наистина СПЕЦИАЛНИ защото знаем, че няма по-добра оценка от лоялността на клиентите ни, притежаващи висока потребителска култура. Нашата програма е насочена към тези клиенти, които са готови да платят  малко по-висока цена за даден продукт, но никога не биха направили компромис с качеството относно своите хранителни добавки.

Haмaлeния зa Специалните ни клиенти:

  • Получавайки статус „Специален клиент“ вие ще ползвате търговска отстъпка от 12% зa всяка направена он-лайн поръчка в нашият сайт, независимо от броя и спецификата на избраните продукти в поръчката.
  • Към всяка вече действащата промоционална цена, независимо от процентното и намаление, се прилага и отстъпката от 12%. По този начин максималните отстъпки за специални клиенти могат да достигнат до 80 % от цената на даден продукт.

Koй пoлyчaвa статуса „Специален клиент“ ?

Всеки регистриран потребител, който е направил он-лайн поръчки за минимум 500 лв. от своя профил. Независимо дали сте направили еднократна поръчка или няколко такива (без ограничение във времето), когато общата стойност на вашите поръчки достигне 500 лв., Вие ще започнете да се възползвате от статута си на специален клиент. И към всички бъдещи поръчки ще получавате специалната отстъпка.

Как се ползва отстъпката ?

Вие избирате продуктите които искате да закупите и след като ги добавите в пазарската количка, ясно ще видите, че стойността на общата сума за плащане е намалена с 12%. Вашата отстъпка ще бъде посочена на отделен ред в поръчката като Т.О: (търговска отстъпка) Специален Клиент. Ако избраните продукти вече са в промоция и са намалени то специалната Ви лична отстъпка ще бъде начислена в пълен размер от 12 % върху намалената цена.

Важно е да знаете, че за да получите статус на специален клиент и в последствие да можете да се възползвате от отстъпката, трябва да сте направили и да правите, поръчките си от своя профил, като регистриран потребител на сайта.