ТЕЛЕФОН ЗА ЕКСПРЕСНИ ПОРЪЧКИ

02 9438090

Безплатна доставка

за поръчки над 50.00 лева

Кои сме ние:

Трипинг ЕООД е създадена 2002 г., със седалище в гр. София. Основната дейност на компанията е внос, маркетинг и дистрибуция на бързооборотни стоки. От създаването на фирмата до сега, нашите основни цели са договарянето и представянето на българския пазар на първокласни продукти от водещи световни производители.

Днес в портфолиото на компанията ни присъстват някои от най-значимите световни фирми, лидери в своите браншове.

Дивизия “Здравословни храни и хранителни добавки”.

Специализираната дивизия на “Трипинг” ЕООД е един от водещите доставчици в индустрията на сертифицирани, научно обосновани, нутрицевтични съставки и продукти. Успехът на тази наша дейност е в следствие на партньорството на фирмата с някои от най-уважаваните компании в световната индустрия за функционални и здравословни храни и напитки, фармацевтика и хранителни добавки.

Собствената ни марка Amazon PowerMax® е горд представител на т. нар. “Златен Стандарт” в индустрията (препарати тествани в човешки клинични изследвания). Продуктите са резултат на партньорство на “Трипинг” ЕООД с глобалните лидери Capsugel® и Icon Group (дъщерна компания на Nutra Genesis LLC.USA). В отговор на все по-нарастващото търсене на органични супер храни, компанията ни партнира с лидера в сегмента Sambazon inc. USA и в настоящия момент сме най-големият вносител на продукти и суровини от Акаи Бери. През 2015г., фирмата стана официален представител и ексклузивен дистрибутор на глобалният лидер в индустрията за хранителни добавки, американската компания Jarrow Formulas inc.

Други дейности на компанията:

Друга съществена дейност на компанията ни е вноса, маркетинга и дистрибуцията на няколко от най-престижните марки от кафе и чай индустрията. Чрез специализираната си дивизия, фирма Трипинг оперира както на масовият RITAIL канал, така и на специализирания HoReKa. Компаниите на които сме официален представител са:

Caffe Vergnano 1882 Най- старата италианска и една от най- значимите компании в световна кафе индустрия. С повече от 120- годишна история в представянето на кафе културата, Caffe Vergnano е един от водещите лидери сред производителите на кафе в Италия и в ТОП 10 на световните кафе производители.

Newby of London -Цялата гама отбрани първокласни чайове Newby са световно известни с неподражаемите си, уникални аромат и свежест, които са им донесли множество отличия. Последните години марката чай Newby of London е безспорно най- високо оценената премиум марка чай, горд носител на безпрецедентните 65 награди Grate taste, които се приемат за „Оскарите” за храни и напитки.

Elektra SRL- Италианският производител за който се приема, че създава „Ролс Ройса на кафемашините”;

Grimac - Най- големият италиански производител на резервни части за кафемашини и производител на висококачествени кафе- машини;

Metallurgica Motta- Високо- технологичният италиански производител на дизайнерски бар- аксесоари и такива за дома. Марката стана изключително популярна като „Изборът на Световните бариста шампиони”.

Ilsa- Италианската Компания, произвеждаща най- висококачествените и стилни кафеварки, барово оборудване и стоки за бита.

Puly Caff– Италианския производител на най- висококачествените почистващи препарати за кафемашини, кафеварки и кафе оборудване.